• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  januari 2006
  M T O T F L S
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Södersjukhuset får toppbetyg

SödersjukhusetPositiva och glada saker är trevliga att förmedla. Som t.ex. att Tidningen Södermalmsnytt i sitt första nummer år 2006 berättar om hur väl personalen på Södersjukhuset trivs på sitt jobb. Åtta av tio medarbetare känner ett stort engagemang på jobbet, sju av tio tycker att det är roligt att gå till jobbet. Enligt Temos medarbetarenkät som gått till alla sjukhus i Stockholmsregionen, är Södersjukhuset den enhet inom landstinget där personalen trivs allra bäst. Personalen har stor flexibilitet på arbetsplatsen och alla gör sina egna scheman vilket gör dem möjlighet att påverka arbetstiden med hänsyn till sina privata aktiviteter. En undersköterska som jobbat på Sös i två år säger att hon tycker det är kul att gå till jobbet varje dag och at tnär det är stressigt så hjälps arbetskamraterna åt så att det aldrig blir riktigt jobbigt.

Att personalen trivs innebär förstås också att det kommer patienterna tillgodo. Patienter vittnat om hur bra personalen är  och hur vänlig och tålmodig den orkar vara trots att det kan vara stressigt många gånger. En patient säger t.ex. att personalen alltid är positiv, att ingenting är omöjlligt och att personalen lättar upp stämningen för dem som ligger där.

Det låter fantastiskt bra och känns betryggande och bra för oss som hör till just det här sjukhuset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: