• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  januari 2006
  M T O T F L S
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Den lille sjuke pojken forts.

Många upprörda människor med goda hjärtan har redan hört av sig och berättat att de har kläder som de vill skänka till den svårt handikappade och sjuke pojken som jag berättar om lite lägre ner här på bloggen. Jag ska ta kontakt med dem när jag har ordnat så att deras gåvor kan tas emot och komma till rätt personer.

Och en "svensk skattebetalare" skrev så här

Hej!

Jag vill också ha bidrag till vinterkläder för mina barn, hur går jag tillväga?

Mvh
Robert

PS. Jag är t o m svensk skattebetalare!

Denne svenske skattebetalare svarar jag:

"Jag är oerhört ledsen om dina barn saknar kläder och därför inte kan vistas ute, särskilt om det är mycket snö och iskallt där ni bor. Hoppas i alla fall att dina barn är friska och inte besväras av något fruktansvärt handikapp. Skulle de ha ett svåra handikapp som gör deras liv outhärdligt så har de i alla fall rätt till operationer och bästa tänkbara vård.

Betr var du ska få pengar till vinterkläder åt dina barn: du är svensk, du behärskar språket och du känner till samhällssystemet. Som “svensk skattebetalare” (vilket du nogsamt påpekar att du är) har du ju rätt att få den hjälp landets lagar och regler ger dig. Du måste väl veta vart du ska vända dig om du är oförmögen att köpa vinterkläder åt dina barn? Du kanske har släkt och vänner som kan hjälpa till? Självklart ska inga barn behöva vara utan kläder så att det inte kan vistas ute alls! Jag är till 100 % övertygad om att vare sig  välfärdssverige eller din släkt och dina vänner accepterar att dina barn inte har kläder o0ch därför inte kan vistas ute när det är kallt!

Hoppas det ordnar sig för dig och dina barn! Om du är arbetslös så hoppas jag också att du snart får ett jobb så att du kan köpa kläder till barnen. Om du inte har/får jobb så hoppas jag att du finner rätt väg via socialbyrån eller får hjälp av släkt och vänner så att dina barn slipper frysa.

Lycka till!"

Alla andra tackar jag här, via bloggen och kommer som sagt också att ta direktkontakt med dem så snart jag hinner och kan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: