• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Oetiskt beteende av Maria Carlshamre

Inte undra på att politikerföraktet ökar när folk beter sig som Maria Carlshamre, f.d. folkpartist, numera medlem i och kandidat för Feministiskt initiativ (Fi)!

Hur kan Maria Carlshamre ens för sig själv försvara att hon sitter kvar i Europaparamentet som representant för ett parti som hon inte längre representerar, som hon faktiskt sagt upp sitt medlemskap i? Det kan inte finnas någon annan förklaring till det än ren och skär penninghunger, girighet! Men det är omoraliskt och fel. Så här säger Maria Carlshamre till DN:

"Kom ihåg att jag blev invald på personkryss. Jag har stöd av mina väljare och fortsätter mitt uppdrag i Bryssel".

Men hon kan väl ändå inte mena att hon faktiskt tror att folk som kryssade in henne för folkpartiet vill se henne sitta kvar på ett folkpartistiskt mandat när hon är medlem i ett annat parti?!!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: