• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

För fin för att surfa?

Göran Persson myser"Men det är knappast statsministerns uppgift att ge sig ut på nätet och surfa efter information", sa Göran Persson i Studio Ett i P1 den 30 mars. Han sa det med sin sedvanligt nedlåtande ton, som svar på frågor om den mycket skarpa kritiken på åtta punkter som KU idag riktade mot honom.

Va??!!? Och varför inte det, då? På annandag jul, när han redan tidigt på morgonen hade fått höra om jättekatastrofen av sin extra högavlönade och fint boende, något undanglidande men dock: statssekreterare, borde han givetvis som en modern statsminister ha använt sig av de källor han hade och genast "surfat på nätet" för att skaffa sig all tänkbar information!

Hoppas Sverige får en ny statsminister snart, en som inte skyller ifrån sig på andra och som tar ansvar för landet och dess medborgare – och gör det med alla tänkbara medel, även internet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: