• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  april 2006
  M T O T F L S
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Bra att Thomas Bodström tar avstånd från SSU-idiotier

Thomas Bodström (Bilden är friköpta och får enligt regeringens presstjänst användas fritt)Thomas Bodström
Foto: Pawel Flato (Bilden är friköpt och får enligt regeringens presstjänst användas fritt)

Det är bra att justitieminister Thomas Bodström tar avstånd (om än rätt milt…) från packade SSU-snobbar som springer på krogar och viftar med hans namn. Hur många gånger tidigare – och i vilka andra sammanhang – har denne Peter Skeppström, pressekreteraren som enligt uppgift aspackad viftade med Bodströms namn, gjort det? Och hur många andra SSU:are har ockå utnyttjat sin s.k. ställning? Det imponerar sknappast på särskilt många (tvärtom!), men det kanske finns en del som blir lite rädda när dessa människor forsar fram och droppar namn på ministrar och andra högt uppsatta personer i syfte att få sin vilja igenom eller använda som påtryckningsmedel.

"Själv har jag aldrig haft en tanke på att utnyttja min egen position på det viset", sa Thomas Bodström i en intervju med Expressen.

Det borde vara ett riktmärke för de "SSU-bullies" som likt Peter Skeppström beter sig på ett osmakligt och bufflgt sätt och som inte drar sig för att släpa justitieministern i samma smuts där de själva befinner sig. Vore jag Thomas Bodström skulle jag vara rasande.

Om sådana som Peter Skeppström och Anna Sjödin fortsätter verka och agera inom SSU så bidrar de till att slå de sista spikarna i kistan för det socialdemokratiska ungdomsförbundet. Och deras beteende – om det inte får några som helst konsekvenser –  spiller dessutom över på moderpartiet. Meni sin upphöjdhet och tro på att de är så viktiga så förstår de inte ens att de borde skämmas och lämna sina poster och uppdrag omgående.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: