• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  april 2006
  M T O T F L S
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Inte du också, Leif Pagrotsky!

Jag blir jättebesviken när jag i tidningen Resumé läser att kulturminister Leif Pagrotsky, som jag alltid lite smågillat och tyckt var en rätt schysst person, nu också han har fallit i maktens fartblindhetsfälla och köpt dyra möbler till sitt tjänsterum. "Inte du också, Leif Pagrotsky!" vill jag utbrista, "inte behöver du möbler för 144.000 kronor för att 'sälja Sverige'! Du har ju, till skillnad från de andra svenska ministrarna, en trevlig personlighet och en sympatisk och intelligent utstrålning, du behöver inte sälja Sverige med hjälp av möbler."

Leif Pagrotsky (Bilden är friköpta och får enligt regeringens presstjänst användas fritt)Leif Pagrotsky
Foto: Pawel Flato (Bilden är friköpt och får enligt regeringens presstjänst användas fritt)

Klart att ministrar ska ha representativa tjänsterum, fattas bara annat. det är helt okej att en del av mina skattepengar går till att hålla regeringens tjänsterum och andra utrymmen i gott och presentabelt skick. Men Leif, inte behöver du köpa en pall för 8.000 kronor! Det är ju dubbelt så mycket som en pensionär har att leva på under en månad!

Och inte behövde du väl anlita några –  säkert dyra – broschyrmakare för att göra en broschyr om ditt tjänsterum! Hur löjligt (och dyrt!) är inte det! Varför gjorde du så här, Leif Pagrotsky? Och vad föreställer bilden på framsidan av broschyren, förresten? Och finns broschyren i "an English version" också? Hur mycket har den kostat att producera? Suck!

Varför inte stolt köpa pallen Frosta från Ikea (som verkligen är något att vara stolt över!). Den kostar bara 79 kronor och är lika enkel och snygg som en Aalto-pall!

Pallen FrostaPallen Frosta från Ikea, 79 kronor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: