• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  april 2006
  M T O T F L S
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Vickys Livs: lördagen den 22 april 2006

Soligt och fint, men kallt, kallt, kallt! Det är det, denna nästsista lördag i april månad. Men folk vill så gärna att det ska vara varmt att de låtsas att det är det och de går omkring i lättare klädsel som för att besvärja fram värmen. Men Arne, på vårspaning vid Nytorget, är varmt klädd fortfarande, och det är ju bra eftersom han ju faktiskt är ute och går hela dagarna. När jag var på Vickys vid 10.30-tiden kom han in och ställde sig genast och ”poserade”, eftersom han vid det här laget är så van vid att bli dokumenterad. Fem minuter stod han inne i butiken och värmde sig, sedan gav han sig ut på vandring igen.
”Skrattande tanten” hade bakat sockerkringlor igen, och Ingrid gav dem till mig för hon vet att jag älskar de här kringlorna. Så nu har jag kaffebröd till helgen.
Affe var inte inne, han var på grossen och handlade. Alltid är det något som tar slut i en så liten butik som Vickys, som inte kan lagerhålla något p.g.a. platsbrist. Den goda sidan är ju att varorna nästan alltid är färska, de hinner inte stå och samla damm!

Och sist, men inte minst: Johan N är fortfarande kär (i samma ”dam”). Vi är alla glada för Johans skull!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: