• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  april 2006
  M T O T F L S
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Dagens suckar

Varning för larmbågar (läs här)
Suck! Och  hur länge ska man stå i en larmbåge för att man ska drabbas av en enda mikrotesla strålning? 180 timmar, eller? Varför är det så mycket skrämseltexter om allt möjligt, är inte folket tillräckligt skrämt redan? 

”Ni gnäller för mycket, mammor”
I en artikel i Aftonbladet berättar Cecilia Gustavsson om svenska föräldrars (mammors!) otroliga gnäll över hur jobbigt ochh mycket problem det är att ha barn. Obegripligt och obehagligt – arma svenska barn som till så stor del tycks vara till besvär och hinder för sina mödrar!

Svenska staten gör fel
Vilken tur att vi är med i EU! Det är tack vare EU som en hel del vansinnigheter uppmärksammas – och förbjuds – i Sverige. Som att Skatteverket inte får förstöra människors liv genom att ålägga dem skönstaxeringar och skattetillägg på 40 % innan en skatterevision visat att de gjort sig skyldiga till fel. Och en massa annat. I dag uppmärksammas att EU-kommissionen hotar att dra Sverige inför domstol för att Posten i Sverige felaktigt och mot EU:s lagstiftning tar ut 25 % moms på frimärken!

Dyrt när staten ska flytta ut Sverige
1,6 miljarder kostar det enligt en notis i Aftonbladet med ovanstående rubrik, när 12 myndigheter med ca 1 500 tjänster ska flyttas ut, när regeringen leker ”hela havet stormar” och ingen vet var den till slut hamnar. Varje flyttad tjänst kostar alltså ca en miljon kronor, det verkar ju helt huvudlöst! Nog måste det väl finnas bättre sätt att använda våra skattepengar på? Man skulle kunna få rätt mycket för 1,6 miljarder kronor…

Suck… Och människor dör i krig och människor är hemlösa och flyktingar både här och i världen behöver hjälp och barn svälter och… Suck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: