• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Fråga: Hur många fel och oegentligheter får de begå i Hedemora?

Migrationsverket logoDet var en anställd på MIG (Migrationsverket) i Hedemora som kränkte min  klient och hans föräldrar så till den grad att de bad – och fick! – byta handläggare. Det var två anställda på MIG i Hedemora som kränkte den blinde irakiern. Det var en anställd på MIG i Hedemora som vägrade ge en pappa och hans son pengar till vinterkläder (som de ska göra enligt sina egna regler!) när de anlände i slutet av den iskalla månaden november. Det är anställda på MIG i Hedemora, både handläggare, enhetschef och även mottagningsassistenter som fått skarp kritik av många asylsökande. Och nu har en anställd på MIG i Hedemora beredvilligt lämnat ut sekretessbelagda uppgifter om en kvinna som hotas av döden i Nigeria, antingen genom att hennes ex-make dödar henne eller genom stening efter dom enligt sharia-lagarna.

Hur länge accepterar ledningen detta och hur länge backar facket upp dessa och andra fullständigt odugliga, inkompetenta, nedvärderande, felaktigt och troligen rent olagligt agerande statligt anställda människorna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: