• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Pengarna borde ha använts till papperskorgstömning i stället för till en dyr annonskampanj!

PapperskorgPapperskorg 7 majPapperskorgen är fotograferad den 5 maj (t.v.) och den 7 maj (t.h.).
Foto: Merit Wager

På Stockholms stads hemsida berättas om deras kampanj Stockholm – ren och vacker:

"Nu satsar Stockholms Stad på en ren och vacker stad. Även du kan hjälpa till! Det är bara att kasta ditt skräp i en av stans papperskorgar. Det finns massor att välja bland."

Så står där. Och:

"I en internationell undersökning hamnade Stockholm på delad andra plats om att vara Europas renaste stad. Men hur rent är det egentligen i Stockholm? Med ändrade konsumtionsmönster och fler och fler engångsförpackningar har nedskräpningen ökat lavinartat."

Stockholms stadVad då "delad andra plats"? Delad med vem/vad/vilket? Nå ja, det spelar ingen roll, för så här borde det absolut inte se ut i en papperskorg mitt på folktäta Söder just en av de två veckor då Stockholms stads skattemedelsbetalda annonskampan går i stora dagstidningar m.m.!

Det hade varit bättre att använda pengarna som gått till att projektera och planera och till att betala för annonser, till att anställa folk (t.ex. arbetslösa som annars uppbär bidrag) att tömma papperskorgarna!

OBS! Papperskorgen har varit full och otömd i tre dagar. Jag har nu tagit mitt ansvar och ringt 651 00 00 och talade om att den är mer än proppfull och en vänlig kvinna svarade att hon skulle "meddela vidare".

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: