• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Råd från Bert Karlsson?

jan-emanuel-johanssonJan Emanuel Johansson
Foto: Riksdagen (bilden fri att använda)

I SVT-programmet Debatt förekom en fullständigt meningslös s.k. debatt om vargar och inplantering av dem, där Jan Emanuel Johansson talade sig varm för inplantering av ryska vargar (who cares?) och ritade prickar på en karta. Prydligt kostymklädd stod han där och hade lärt sig utantill vad han skulle säga. Det mesta lät påklistrat och ytligt, det kändes inte direkt som om hans engagemang för vargar var så där helt äkta och jättestarkt. Men man måste ju utmärka sig om man vill få fortsatt ”förtroende” att sitta i riksdagen, så alla sätt är väl bra (utom de dåliga).

Är det här nu ett ämne som han fått rådet av Bert Karlsson att profilera sig på? Och är det något sådant hans singel, som han enligt sig själv ”funderar på att släppa inför valet”, ska handla om? Ska den heta Wolf Man eller något liknande, innehålla lite ylande och ha ett varghuvud på omslaget? Uppmärksamhet får han i alla fall, och det är ju det som är meningen. Om folk sedan är så lättmanipulerade att de röstar på honom som ”sin” riksdagsman på sådana här meriter också, det återstår att se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: