• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Överträdande av befogenheter – Danielsson reste för 520 000 kronor

Ständigt denne Danielsson!

I Resumé berättas idag om nya vidlyftigheter som den mannen varit inblandad i. Och nu börjar man undra varför Göran Persson sitter tyst och håller honom om ryggen! Har danielsson hållhakar på Persson, eller vad är det frågan om? Efter tio år som parhäst med Göran så lär väl Lars sitta på en del sprängstoff – är det därför Persson inte vågar sparka honom?

Nu har Danielsson åter varit ute och – inte cyklat, men väl flugit. Så sent som för några veckor sedan flög han återigen med regeringsplanet, denna gång till Thailand. I sällskap hade han departementsrådet Helen Eduards (en kvinna som ofta tycks ha rest med honom och synts vid hans sida i sammanhang där han låtit skattebetalarna betala för mat m.m.) och ett annat par – eller i varje fall två personer: Daniel Olsson, departementssekreterare, och Anna Karin Eneström vid FN. Den här resan kostade 520 000 kronor, och tillsammans med andra resor han gjort med kungens och statsministerns plan så har det kostat oss skattebetalare 800 000 kronor. Och Persson säger ingenting!

Vad är det för fel på socialdemokraten Lars Danielsson, egentligen? Var är hans solidaritet, har han överhuvudtaget någon connection med socialdemokraternas väljare? Lever han på samma planet? Varför kan han inte resa reguljärt som alla andra? Varför behöver han äta lyxmat och resa i statsplan, en vanlig enkel man som ska företräda den socialdemokratiska regeringen? Är det som lyxlirare på andras bekostnad som Persson vill visa upp sina medarbetare? Förklara det i nästa valduell, var så vänlig!

Danielsson behöver nog söka hjälp hos psykolog eller liknande för sin megalomani och sin mytomani och sina mindervärdeskomplex eller vad det nu är han lider av, som gör att han beter sig som han gör. Och Persson måste klippa banden till den här mannen som nu inte bara skadar statsministern själv och socialdemokratin utan också Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: