• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

You’re barking up the wrong tree, Helen Eduards!

Ryktena om en kärleksaffär mellan Lars Danielsson och Helen Eduards dementeras bestämt av dem båda. Står det i Expressen. Och Helen Eduards går t.o.m. ut i Sveriges Radio och, med totalt känslolös röst, säger att det inte är något mellan henne och henns närmaste chef men att de samarbetar bra. Om ryktena säger hon att de är "falska, fördomsfulla och ovärdiga." Men hennes dementi synnerligen lam och uttalad på ett byråkratiskt språk:

"Ryktet om att min närmaste chef Lars Danielsson och jag skulle ha ett förhållande finns ingen som helst grund för. Vi har och har alltid haft ett strikt professionellt samarbete. Dessutom har vi haft ett väldigt väl fungerande samarbete."

Det är konstigt att en person som blir falskt anklagad för att ha ett förhållande med sin chef, när saken har så här stort nationellt intresse, uttrycker sig så! Hon fokuserar på "ryktet" och att det "inte finns någon som helst grund för det" och talar om "skulle ha ett förhållande". Menar hon då att de har haft ett förhållande men nu inte längre har det? Men det är ju inte det folk undrar över utan var danielsson var den 26 december 2004!!! Varför säger Helen Eduards inte klart och tydligt att hon inte har haft något förhållande med Danielsson och att han inte var hos henne den dagen?

I Expressens artikel sägs vidare att både Eduards och Danielsson vill nu få ett slut på ryktesspridningen – och de förnekar att de skulle ha träffats på annandag jul 2004. Ja men, för bövelen: come clean då, Danielsson!

Det den mannen utsätter sin familj och sin medarbetare Helen Eduards för, det är det som är falskt och ovärdigt. Inte att rykten sprids när han tiger och ljuger och tramsar, det blir bara en logisk konsekvens när han själv skapar en så god grogrund för ryktesspridning.

Och Helen Eduards: efter 1,5 år av lögner och trams från din chef så är det fullständigt obegripligt att du inte slår näven i bordet och säger till honom att: "Nu får det vara slut på det här ovärdiga tramset! Du skadar inte bara ditt parti och din regering, du skadar också mig och mitt rykte och mitt liv. Gå ut och tala om som det var!"

Varför, Helen Eduards, låter du dig behandlas på detta sätt och låter dig dras in i en ryktesspridning där ryktena – om det är som du säger – saknar grund men du blir smutskastad? Jag skulle känna mig allvarligt trakasserad om jag hade en chef som behandlade mig på det sättet och utsatte mig för allmänhetens spott och spe som din chef gör.

Slå näven i bordet, Helen Eduards! Det kanske bara är du i hela Sverige som kan få din minnessvage chef att börja minnas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: