• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Perssons polare fick nytt toppjobb

Perssons polare fick jobbSaxat ur Expressen den 20 maj.

Återigen får en kompis till statsministern nytt toppjobb: Claes Ljungh blir generaldirektör för Kammarkollegiet. Varför  han fick lämna jobbet som statssekreterare på finansdepartementet, det framgår inte. Vad som gör honom lämplig som generaldirektör i Kammarkollegiet framgår inte heller, han tycks inte ens själv veta det, men utgår från att det är för att han är "utsökt för jobbet".

Stackars personal på Kammarkollegiet som får en chef som "fått lämna sitt jobb som statssekreterare",  som regeringen försökt hitta ett jobb åt sedan 2004 och vars främsta merit verkar vara att han umgås med statsministerparet! Förresten: vem är generaldirektör på Kammarkollegiet idag och vart tar han/hon vägen?

En stilla undran: Kommer Fredrik och Filippa Reinfeldts arbetslösa bekanta också att få högavlönade toppjobb som de inte ens själva vet vad de har för kvalifikationer för, om de borgerliga vinner och Reinfeldt blir statsminister?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: