• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Kvinna tillfällig programdirektör vid Jeddah Radio

Saudiarabien flaggaMinisteriet för Kultur och Information har för första gången utnämnt en  kvinna i Saudiarabien till programdirektör vid radion. Hon heter Dalal Dia och har fått posten som programdirektör för Second Program – inofficiellt och tillfälligt. Second Program sänder dygnet runt på arabiska, inklusive nyheter. Jeddah Radio har andra sändningar på andra språk via sina 19 redaktioner.

"Det är under en övergångsperiod. Den förre programdirektören för Second Program blev befordrad och jag utsågs att ta över tillfälligt. Jag har inte blivit utnämnd officiellt", säger Dalal Dia. "Jag känner mig hedrad, och det är inte för titeln utan för att jag får fortsätta att utveckla programmen för nästa säsong."

Dalal Dia är en 37 år gammal veteran inom radio. Hon var den första som startade och ledde familje- och barprogrammen och hon har varit administrativ chef för kvinnoredaktionen vid Jeddah Radio innan hon slutade där 1997.

Källa:
Arab News

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: