• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Försvunna kinesiska ungdomar hittade

Fyra kinesiska ungdomar som försvann från en flyktingmottagning i Uleåborg i början av veckan har hittats. Finska vikens sjöbevakning grep den ena av pojkarna på Helsingfors-Vanda flygplats i går. De två flickorna och den andra pojken greps i Helsingfors den 27 maj.

Därtill har sjöbevakningen gripit en utländsk man som är inblandad i fallet. Kommendörkapten Petteri Partanen, som leder utredningen, vill ännu inte avslöja vad mannen har för nationalitet eller var han greps. Enligt Partanen stöder utredningen ändå misstankarna om att organiserade ligor försökte föra ungdomarna till Sydeuropa.

De fyra kinesiska asylsökandena i åldern 16-18 år försvann från flyktingmottagningen i Uleåborg på måndagskvällen. Ungdomarna kom till Finland i december, antingen med andra personers resedokument eller med förfalskade sådana.

Källa:

YLE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: