• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Nu har Aftonbladet och Expressen gått över ALLA gränser!

Expressen logoAftonbladet logoDet finns tydligen ingenting alls som är heligt för kvällstidningarna längre. INGENTING! Inte ens en liten flicka som nyss varit närvarande när hennes bästis mördades och hon själv höll på att råka ut för samm sak!

Idag har både Aftonbladet och Expressen snaskat till riktigt ordentligt med flera sidor om mordet på den lilla flickan i Västerhaninge,. Men inte nog med det. Nej, det värsta och grövsta övertrampet är att de intervjuar – INTERVJUAR!!! – bästa väninnan till den dödade 12-åringen, en liten 13-årig flicka som var närvarande och såg och hörde allt och höll på att råka ut för samma sak. Och publicerar en helsidesbild av hennes ansikte i Aftonbladet, bild av henne med händerna för ansiktet i Expressen.

Detta hyeneaktga vältrande och grävande och uthängande av människor – barn! – som dessa (och förmodligen andra också) tidningar gör sig skyldiga till är så obehagligt, äckligt och rent vidrigt – hur är människor funtade (reportrar, fotografer, ansvariga utgivare) som gör så här? Har Aftonbladets Mira Micic och Mattias Carlsson barn? Har de syskon? Har Anders Gerdin det? Och Katrin Krantz, Anna Wahlgren och Roger Schederin i Expressen? Och Otto Sjöberg? Skulle de vilja se en liten traumatiserad dotter, dotterdotter eller syster uthängd på detta sätt?

Hur lågt får man sjunka för att sälja blaskor?

Och en fråga till, som tyvärr också måste ställas: vad är det för föräldrar som tillåter att en 13-åring som varit med om detta hemska, ger intervjuer i kvällstidningar? Stackars, stackars flicka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: