• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  juni 2006
  M T O T F L S
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Advokat Silbersky: Hans tårar är äkta

"Hade ni själva varit därinne så hade ni sett att det han uttrycker är äkta".

Så säger advokat Leif Silbersky till reportern Berno Jonsson på SVT Västerbottensnytt, om sin klient Niklas Lindgren, även kallad Hagamannen.

OCH!!!??? Who cares? Det känns som om Silbersky helt har tappat fokus och är ute och snurrar rejält. men han hugger sig själv i foten. Han tappar allt mer i trovärdighet genom den här typen av uttalanden. Visserligen ska han tillvarata sin klients intressen, men till att köra med sådana här löjliga snyftvarianter är att gå för långt.

Det är de groteskt och bestialiskt våldtagna och misshandlade kvinnornas lidande, deras gråt vi bryr oss om – inte den mans, som förstört livet för så många.

Tänk om Silberskys dotter (om han har någon) hade blivit våldtagen och misshandlad och lämnad att dö i snön i åtta graders kyla – hade han varit lika snabb då att tala om våldtäktsmannens "äkta tårar"?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: