• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Sjuka tågvärdar!

Det måste vara helt sjuka människor som jobbade som tågvärdar vi det här tillfället:

På lördagsförmiddagen skulle en familj ta tåget från Skövde till Göteborg. Familjen klev ombord men dörrarna stängdes innan den treårige sonen hann in. Pappan försökte då få tågvärdarna att öppna dörren, men enligt polisen kunde eller ville personalen inte öppna!!! Pappan drog i nödbromsen medan tåget stod still, men inget hände och tåget rullade iväg. Kvar på perrongen stod familjens 3-åring.

Vid nästa station hoppade pappan av och begärde en taxi för att snabbt ta sig tillbaka till Skövde, men han fick nej och hänvisades till nästa tåg tillbaka!!! Som tur var tog ett äldre par hand om den stackars lille pojken, som var mycket ledsen och upprörd.

Tågvärdar har myndighetsansvar, precis som till exempel sjuksköterskor och ordningsvakter, och kan därför åtalas för tjänstefel. De här tågvärdarna är en skam för sin kår och sin arbetsgivare och måste omedelbart bort eftersom de inte har vett och förmåga att klara en situation där ett litet barn blir ensamt kvar när tåget börjar rulla med resten av familjen! De måste helt enkelt vara psykiskt sjuka som inte gjorde allt som stod i deras makt för att stoppa tåget – och självklart kunde de ha gjort det!

Familjen har polisanmält personalen för tjänstefel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: