• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

Reaktion på inlägget om Tiger Woods

Emma PeterssonEmma Petersson

Lite längre ner har jag bloggat under rubriken "Welcome to Sweden Tiger Woods!". Emma Petersson läste texten och skickade följande mejl till mig, som jag återger med hennes tillstånd:

Skön story om Tiger Woods… Welcome to Sweden – just det. det påminner om min kompis Petra som gifte sig i USA med en svart man. När de väntade barn ville hon föda i Finland där hon kommer ifrån så de flyttade ett tag till den lilla staden Kristinestad och där blev han mottagen med öppna armar.

Alla tyckte han var cool och exotisk och han startade upp en basketskola för barnen i byn och fick en massa vänner. När barnet var några månader gammalt flyttade de till Stockholm eftersom Petra bott här tidigare och trodde att hennes man skulle kunna få jobb, men icke sa Nicke, det var stört omöjligt! Här blev han helt anonym och skulle tvingas gå på SFI innan han möjligen kunde söka sig något.

En dag ringde hans gamla arbetsgivare från San Fransisco och frågade om han ville ha jobb. – Can you start on Wednesday? Ja tack, svarade han och sedan flyttade de tillbaka till USA veckan efter.  Nu har han ju i alla fall  testat Sverige…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: