• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  september 2006
  M T O T F L S
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Återuppliva det gamla tv-programmet “Förlåt mig”!

Nu är det snart dags att återuppliva det gamla snyftprogrammet "Förlåt mig!" som leddes av Agneta Askelöf och sändes i TV3 någon gång i mitten av 1990-talet. Det kan vara en timme långt och sändas i SVT24 varje dag och i ny tappning heta: "Förlåt mig – den politiskt korrekta versionen". Behovet verkar finnas med tanke på utvecklingen i samhället de senaste åren och allra mest den allra senaste tiden.

Lars Leijonborg ber Göran Persson om förlåtelse för att hans fp-medlemmar begått fel (dataintrånget hos s). Johan Jakobsson ber Lars Leijonborg och andra om förlåtelse för att han visste men inget sa. Lars Leijonborg ber svenska folket om förlåtelse i tv, radio och tidningar. LUF-ungdomar ber fp om förlåtelse för vad de gjort. Marita Ulvskog kräver att alla ber s om förlåtelse för att de kränkt s till de grad att det kan liknas vid våldtäkt. Göran Persson kräver att Göran Hägglund ska be om förlåtelse för att en kd-medlem (alltså ingen kd-politiker eller funktionär utan en vanlig medlem) berättat att han också tagit sig in på det nu så famösa sapnet. Dessutom ska Hägglund i sin bön om förlåtelse inkludera att en KDU:are ringt till SSU och låtsats vara SSU:are. För att bara ta några av de senaste ingredienser till programmet "Förlåt mig – den politiskt korrekta versionen".

Vad är det för pinsam lekstuga som svenska politiker – de som begär mandat av svenska folket att regera landet! – håller på med? Hela den här karusellen där man till slut inte längre vet vem som har sagt eller gjort vad och vem som ska be vem om förlåtelse, är otroligt pinsam för Sverige i världen, men också otroligt jobbig för vanligt folk i landet som nu inser vilka småbarn det är som faktiskt styr och kommer att styra deras liv och framtid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: