• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  september 2006
  M T O T F L S
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Inget om folkpartiet och dataintrånget

CJ)Den här underbara bilden av näckrosor i en sjö i Finland, har absolut ingenting med texten att göra. Jag fick den av en bloggläsare och har väntat på ett tillfälle att lägga ut den till allmänt beskådande. Och nu kom det tillfället: en underbar illustration till en småtråkig text. Varsågoda! Och tack till dig som skickade mig bilden.

"Du har inte bloggat något om folkpartiet och dataintrånget, varför det?" frågade en person mig häromdagen. Andra kanske också undrar, så jag svarar här.

Jag bloggade inte alls om Almedalen heller, och det finns en massa annat också som jag inte kommenterat. En av anledningarna till att det inte blev något skrivet om Almedalen och inte heller om fp:s dataintrång är att alla – ALLA! – andra skriver och talar om det! Varför ska då också jag slösa tid på att försöka hänga med i alla de halsbrytande turerna? Man måste inte gå exakt samma väg som alla andra hela tiden och jag vill gå min egen väg och kommentera, beskriva, berätta om det som faller mig in för stunden. Kanske blir det ändå så småningom någon kommentar om fp, kanske inte. Stundens ingivelse avgör.

Det är förresten en stor tillströmning av nya bloggläsare* varje dag vilket är jätteroligt! Och jag fortsätter som sagt att, precis som hittills,  blanda friskt och – ibland – oväntat.

*Nya läsare har tillkommit i bl.a. Colombia, Libyen, Sri Lanka och Syrien. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: