• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  september 2006
  M T O T F L S
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Nu får det vara nog: rösta bort s-nomenklaturan!

Expressen logoJag kan bara hålla med Expressens "blixtledare", skriven direkt efter den stora valdebatten i TV4:

Göran Persson har haft tolv år på sig att förverkliga allt han vill och kan med Sverige. Det han inte har gjort på tolv år lär han inte göra under nästa fyra år.

Valet på söndag handlar därför om huruvida man är nöjd med sakernas tillstånd i Sverige eller om man ser problem och brister som man vill göra någonting åt. Det valet borde vara enkelt.

s sajtWanja Lundby Wedin
Foto: LO:s sajt

Hela den osunda s-nomenklaturan måste bort! Alla kompisutnämnda landshövdingar och generaldirektörer som inte gör ett bra jobb utan mest skyfflar papper och hämtar ut stora lönecheckar varje månad måste bort. Regeringskansliet måste slimmas så att det finns färre människor som jobbar mer och effektivare. Ja, det finns massor som måste ändras. Titta på Byggettans fackpampar som är så vana vid att roffa åt sig, som under 15 år festat med familj och vänner som värsta förmögna överklassen (utan att vara det, på andras pengar), att de inte fattar – eller vägrar erkänna – att de gjort något fel! Läs t.ex. här och här vad den klumpiga ordföranden i Byggettan säger… Och i Expressens ledare den 15 september under rubriken Botten upp för Byggettan står bl.a.:

Byggettan har skickat ut ett fantastiskt pressmeddelande där det tunga förberedelsearbetet preciseras: midsommarstången har rests och toaletter och duschar har städats! Byggettan fastslår:

"I massmedia har förekommit uppgifter om att ledningen åkt ut till Nässlingen för att festa. Detta är således felaktigt och enbart publicerat för att inför valet skandalisera facket och socialdemokraterna."

Hur korkade tror de att deras medlemmar är? Inte nog med att de ljuger och dricker upp andras pengar, de underskattar också på ett oförskämt sätt sina medlemmars intelligens!

Så här ser det ut när maktfullkomligheten tillåts (av folket!) att breda ut sig. Och titta på Wanja Lundby Wedin, LO, som ena stunden indignerat i tv utgjuter sig över hur hemskt det är med giriga direktörer som ger sig själva och varandra alldeles för höga löner och nästa stund får man veta att hon har varit med om att ge förre s-ministern Anders Sundström 300.000 kronor i lön – I MÅNADEN!!!!

Ta bort det här jönsarna, bästa svenska folk! Fredrik Reinfeldt må ha varit gnidig som inte betalade sina au pairer bättre (det borde han ha gjort), men han har inte snott andras pengar och han har inte begått olagligheter. Lars Leijonborg kan inte personligen beskyllas för att andra människor tog sig in i socialdemokraternas sällsynt dåligt säkrade datasystem (även om han var synnerligen klumpig i början av historien och kanske också ljög). Maud Olofsson och Göran Hägglund har man inte lyckats gräva fram något om, så de får väl anses vara okej. Och – bland det viktigaste: Alliansmänniskorna är inga elititiska översittartyper som skor sig på andras pengar! De har ju inte ens tillgång till de outsinliga fackliga kassakistorna eller de feta bankkonton som s förfogar över…

Betänker man alla skumraskerier som fackpampar och andra s närstående har sysslat med genom åren och läser man Expressens ledartext här ovanför och begrundar den ordentligt så inser man, om man är normalt funtad, att det definitivt är dags för Sverige att pröva något nytt och att ge Alliansen en chans att visa vad den går för!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: