• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  september 2006
  M T O T F L S
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Betonghäckarna surar

Jens Orback (Bilden är friköpta och får enligt regeringens presstjänst användas fritt)Jens Orback
(Bilden är friköpt och får enligt regeringens presstjänst användas fritt)

Integrationsminister Jens Orback är, enligt en notis i Svenska Dagbladet, irriterad för att Allianspartierna valkampanjar in i det sista, d.v.s. delar ut information också på söndagen, valdagen.

"Valstugorna ska vara öppna och man kan dela ut sin valsedel. Men jag tycker inte att man ska dela ut flygblad med sin egen förträfflighet (!!?) på valdagen – den ska vara väljarnas."

Hå hå ja ja. Också här anser det maktblinda partiet att de ska bestämma över alla andra, att deras normer ska gälla! Heja Alliansen som håller i gång to the bitter end och inte stänger sina valstugor kl 16.00 som s gör. Just för att det är väljarnas dag så är det väl alldeles utmärkt att det går att få information om respektive partis egen förträfflighet (vems, annars?) hela dagen, ända fram tills vallokalerna stänger!

S har varit så vana vid att buffla sig fram till seger i valen under så lång tid, att de trott att det går lika lätt den här gången och de har, förmodligen på något "representanskap" eller konvent eller vad det heter, bestämt att "vi stänger våra valstugor kl 16.00". Och nu kan de inte ändra på fattat beslut för att möta "konkurrensen"! Ytterligare ett bevis på trögt betonghäckeri – förhoppningsvis det sista på fyra år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: