• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  september 2006
  M T O T F L S
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Expressens reportrar har wallraffat hos riksdagspartierna

SocialdemokraternaWallrafferi hos s

Reportern Sofia Hartung har under några månader varit valarbetare hos s. I Expressen den 16 september pubiceras hennes reportage under rubriken "Hela Görans strategi har ju varit fel". Det är ett citat av vad en av socialdemokraternas s.k. demokratiambassadörer, en f.d. ledamot av Stockholms kommunfullmäktige säger. Och en ombudsman från Sveavägen 68 förklarar varför Göran Persson inte är ensam på några valaffischer:

Göran Persson (Bilden är friköpta och får enligt regeringens presstjänst användas fritt)Göran Persson
(Bilden är friköpt och får enligt regeringens presstjänst användas fritt)

-Nej, vi ville inte ha Göran ensam på affischerna. Vi var rädda för att väljarna skulle uppfatta honom som att han då står och tittar ner på folk. Men det kommer säkert i valspurten.

– Men varför? frågar reportern

– Göran är ett problem sedan han köpte den här gården. Tanken var ju att han skulle ha flyttat in nu, sedan han avgått som statsminister. Men mordet på Anna gjorde att han blev kvar. Hans nya livsstil ligger för långt bort från våra väljare, det är ett problem för oss.

– Kan du utveckla det?
undrar reportern.

– Göran ser upp till akademiker och utbildat folk eftersom han har dåligt självförtroende och komplex. Han är arbetarsonen som kommit upp sig och glömt sin bakgrund. Det uppfattar många här som ett problem.

Suck. När inte ens "de egna" tror på eller känner respekt för sin ledare, hur kan man då tro att resten av folket ska göra det?

Läs hela reportaget här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: