• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  september 2006
  M T O T F L S
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Connoisseur Club

Endast de som får magasin Connoisseur kan erhålla medlemskap. Kriterierna som ska uppfyllas för att få magasinet är följande: En inkomst om minst 1.000.000 kr per år och/eller en förmögenhet om minst 5.000.000 kr. Är du inte medlem men får magasinet är du välkommen att ansöka om medlemskap.

Så står det på Connoisseur Clubs webbsida. Man ska alltså ha en inkomst på minst en miljon och/eller en förmögenhet på minst fem miljoner för att få vara med i den här fina klubben. Och då får man fina erbjudanden som t.ex. att vara med och avtäcka två helt unika bilar – se till vänster. På webbsidan står också:

Connoisseur Club är en ”online community” endast för dem som får magasin Connoisseur. Syftet med klubben är att verka som ett forum för diskussioner, event, notiser, artiklar, tävlingar, nyheter och mycket mer. Allt anpassat till Connoisseurs läsare. Likasinnade får här chansen att utbyta idéer, tips och råd, samt få tillgång till en mängd intressanta reportage och nöjen.

Vad då ”likasinnade”? ”Lika rika” kanske. Och det är helt okej; för min del får rika ha sitt forum precis som många andra grupper har sina föreningar och sammanslutningar. Men varför i hela fridens dar skickar de inbjudningar till mig! Jag är ju vare sig ”likasinnad” eller ”rikasinnad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: