• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  september 2006
  M T O T F L S
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Upp till bevis!

A?tta lediga toppjobbAllianspartierna har lovat att se till att statliga toppjobb utannonseras och inte går till makar/makor till toppolitiker, iinte till kompisar, inte till avdankade politiker och ministrar. Nu är det upp till bevis och att Aftonbladet har fel i det de skrev den 18 september:

"Alliansen har visserligen gruffat om Perssons utnämningspolitik och därför lagt ett förslag om offentliga anninser efter generaldirektörer. Men det lär dröja innan en sådan regeländring genomförs."

Nej, det ska inte dröja att genomföra en sådan regeländring! Och det ska dröja ännu mindre att börja efterleva de principer som Alliansen gett uttryck för ska gälla vid tillsättningen av chefer för skattefinansierade myndigheter och verk. Vi är många som kommer att hålla Alliansens partiledare ansvariga för det löfte de gett, och hålla noggrann koll på hur det blir med de åtta toppjobb som nu är lediga enligt Aftonbladets lilla lista här till vänster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: