• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  september 2006
  M T O T F L S
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Berusad chef för tillståndsenheten i Stockholm?

Kan man ha en person som är berusad – ”jättefull”, som det sades i Insider i TV3 den 21 september – som chef för sprit- och öppethållningstillståndsenheten på Länsstyrelsen? En person som favoriserar dem som bjuder henne på sprit och som behandlar andra orättvist genom att dra in tillstånden – om man får tro reportaget i Insider. Jag tycker det verkar konstigt…

I Svenska Dagbladet den 5 maj 2006 finns en artikel om hur tillståndsenheten lägger sig i inte bara sådant som handlar om servering av alkoholhaltiga drycker utan också om hur folk är klädda och hur de beter sig. Och i slutet av artikeln står:

Tillståndsenhetens chef heter Ann Hilmersson. Hon är ung, har kortklippt välstajlat hår och rätt mycket mascara, och skulle enkelt smälta in på Stureplan en fredagkväll. Fast själv går hon aldrig ut i Stockholm, säger hon, hon känner sig för påpassad.

Så enligt denna text förhåller det sig exakt tvärtemot vad förre dörrvakten Fadde och ett antal andra personer i Stockholms nattliv påstod i Insider. De berättade ju om hur Ann Hilmersson raglat omkring ”jättefull” och krävt förtur på innekrogar och blivit serverad drinkar gratis. Vem ska man tro på ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: