• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  oktober 2006
  M T O T F L S
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Fega s-människor!

Nu träder allt fler fram inom socialdemokraterna och klagar på Göran Perssons ledarstil och säger att det är hans fel att de inte vann valet. Är det här något typiskt svenskt, att när det är "tryggt" att göra det, som nu när Persson inte längre har någon makt, då kan man hugga knivar i honom? Han är  inte längre HSB och de behöver inte längre smöra för honom för att få de där fina jobben.

S-människor, varför sade ni inte ifrån tidigare? Varför var ni så fega och lismande och inställsamma mot Persson under alla år? varför satte ni honom på piedestal och lät honom bli "envåldshärskare",  ni som är medlemmar i ett parti som åtminstone tidigare stod för alla människors lika värde? Jo, för att ni bara tänkte på er själva och era egna karriärer och vad ni personligen kunde få ut av att hålla upp fingret i luften och vaja åt det håll ni trodde det var bra att vaja.

Fega s-människor har minst lika stor skuld till att de inte vann valet som Göran Persson!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: