• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  oktober 2006
  M T O T F L S
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Janne is back!

Sofiakiosken 8.10 2006JanneSofiakiosken och Janne
Foto: Merit Wager

Ni skulle inte tro mig om jag berättade om alla otroliga turer som varit sedan Affe så tragiskt och oväntat dog (se Vickys Livs i högerspalten).  Men genom alltihop har Janne orkat stå upp och först ta hand om begravningen och stötta de närmast sörjande samtidigt som han skötte Vickys Livs och även tog ansvar för försäljningen av butiken som omöjligt kunde drivas vidare utan Affe.

Efter diverse mycket märkliga och tämligen obehagliga turer har han nu "återfått" Sofiakiosken, som han ägde tillsammans med Affe. Den har under tiden sedan Affes död den 8 maj inte skötts på bästa sätt men efter många turer har de som inte hade rätt att ta kiosken i besittning, nu tvingats överlämna/återlämna den till Janne. Under den senaste veckan har han gjort vad han ensam kunnat och förmått för att få ordning på den så att han måndagen den 9 oktober kan öppna kiosken på heltid igen.

Så alla ni som var trogna kunder hos Affe och Janne på Vickys Livs,  stötta gärna Janne i Sofiakiosken och handla hos honom så han får snurr på verksamheten! Ni kan åtminstone köpa era kvällstidningar där, och cigarretter, om ni prompt måste röka. Plus lite godis. Och snart står en fin kaffemaskin på palas också, och då kan ni få både kaffe och färska kanelbullar medan ni står och byter några ord med andra kunder eller med Janne som ska jobba halva tiden eller med Carina, som ska jobba andra halva tiden.

Lycka till, Janne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: