• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  oktober 2006
  M T O T F L S
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Look who’s talking!

Carina Hägg, riksdagsledamot sedan 1995 (förmodligen själv utan minsta prick någonstans), säger enligt Svenska Dagbladet:

"Vi har en regering som tillåter att flera ministrar inte följer lagar som har beslutats i riksdagen om hur SVT och SR ska finansieras. Det är ett brott mot de demokratiska spelreglerna och därmed finns en konstitutionell grund för att låta KU granska den här affären".

Jaha. Och s-minister Thomas Bodström som hade svart hemhjälp liksom, om jag minns rätt: Mona Sahlin. 51 s-riksdagsledamöter betalar inte tv-licens enligt en lista i Resumé den 12 oktober. Av dem är det säkert en del vars make/maka betalar och då faller ingen skugga över dem. Och SSU har en ordförande som är fälld i tingsrätten för fyra brott varav ett är "våld mot tjänsteman" . Man borde alltid sopa rent framför egen dörr först innan man ger sig på andra.

Det verkar som om vi har de ledare vi förtjänar. Det verkar som om samhälls- och privatmoralen har förfallit hos breda lager av människor och att folk allt mer gör som de vill och struntar i lagar och regler och undandrar sig skatt och andra avgifter. Istället för att fokusera på vem/vilka som inte betalade tv-licens och vem/vilka som hade svart hemhjälp (vilket givetvis inte är okej), borde vi nog börja fokusera på att det måste vara mycket som är allvarligt snett i landet Sverige när människor känner och beter sig som de gör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: