• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  november 2006
  M T O T F L S
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

På Söder den 8 november

JanneJanne i kiosken

Jag fick ett sms från Janne vid 12-tiden (just när jag jobbat så hårt och tänkte att jag kanske skulle ta en liten paus): "Hemma?". Jag: "Ja!". Janne: "Kaffe?". Jag: "Ja!".

Jag gick iväg ner till Sofiakiosken där Janne satt och väntade med nybryggt kaffe direkt ur sin nya kaffeautomat. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, allvarligt och inte alls allvarligt och vips hade en timme gått. Det är så skönt att vandra iväg till Sofiakiosken då och då och ta en kaffe och få en givande pratstund med en trevlig, snabbtänkt och intelligent människa!

A?garen med hund BazoueiraKla?der uppa?t va?ggarna BazoueiraI butiken Bazoueira

På vägen tillbaka tittade jag in i den ganska nya klädbutiken Bazoueira vars skyltfönster jag flera gånger titta i. Men jag har aldrig gått in i butiken tidigare. Det är en jättefin butik med speciella kläder från lite udda märken som: edwin, tönt, il kimono tokyo, brittinger, peach blossom m.fl. Ägaren var trevlig och hade också en sympatisk hund som, om jag minns rätt, heter Mischa. Inredningen var spartansk och kläderna var det väsentliga vilket känns helt rätt i en klädbutik! En del plagg utgjorde faktiskt en del av dekorationen där de var arrangerade lite tjusig uppåt väggarna. Hade de haft svarta jeans som inte var fruktansvärt smala nertill (en modell som passar ytterst få…), så hade jag kanske slagit till och handlat där. Men nu fanns där inga sådana jeans så jag nöjde mig med att bläddra runt bland många spännande plagg och kreationer med mycket personligt stuk. Jag kommer nog att titta in där lite då och då…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: