• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  november 2006
  M T O T F L S
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Och Aftonbladet fortsätter skriverierna om Perssons lägenhet

Aftonbladet logoHör skrev Aftonbladet sin första artikel med om Göran Perssons och Anitra Steens hyreslägenhet i Stockholm, under rubriken Göran och Anitra gick förbi bostadskön den 16 november. Och här skriver Aftonbladet igen den 18 november om samma sak under rubriken Drömboende – för 6.000 kronor. Och jag bloggade under rubriken Ingen bostadskö för Göran Persson – och vad är det med det?

På Aftonbladets forum där folk kan kommentera Görans och Anitras nya hyreslägenhet, kan man i alla fall se att svenska folket inte är fullt så korkade och senasationslystna som speciellt kvällstidningar tycks tro. Många är det förstås, och springer som hungriga hundar och skäller när tidningarna blåser upp saker till en jättestor ballong. Men många, många blir också förbannade – inte på Persson utan på tidningar som skriver som de gör. Här är några exempel på hur en del självständigt tänkande personer kommenterat det hela:

Men att ni bara orkar AB , när ska ni på journalistdagiset börja med nått annat än sensationsjournalistik inte konstigt att folk skrattar år eran trovärdighet, det är bara en i längden av otroligt fåniga artiklar (inte betalt TV-licens ooooh vilket brott mot mänskligheten) som bara får er att framstå som griniga avundsjuka små barn.

AB är väl inte nöjda förrän all privat egendom konfiskerats och sen får journalister med vänstersympatier bo i centrala lägen.

Wallenstam får väl själv bestämma vem som ska bo i deras fastigheter? Vilken hyresvärd skulle säga nej till en f.d. statsminister?

Snälla AB, vad jag kan begripa har GP o AS inte gått förbi eller trängt sig före.

"Varken fastighetsbolaget eller Persson och Steen har gjort något fel. Bolaget ger hälften av sina lägenheter till bostadsförmedlingen i Stockholm och fördelar resten själv, vilket är tillåtet." Varför sådant hallå om man inte brytit mot några som helst regler?

Faktum är att ingen har gjort fel. Ring upp själva och fråga om ni får hyra en bostad, det är fullt tillåtet. Sen om ni blir valda är upp till hyresvärden, det är hans rätt såtillvida att han lämnar hälften av lägenhetsbeståndet till bostadsförmedlingen. Ni är bara avundsjuka!

Fler kommentarer – också alla dem som är negativa och kritiserar Perssons hyra av den  här lägenheten – kan man läsa här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: