• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  november 2006
  M T O T F L S
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

En migga apropå viseringar för syrier och irakier

En migga:

profileTyvärr är det alltför många som hoppar av och söker asyl då de kommer hit på visering.  Detta gäller särskilt dem som kommer från Syrien och Iran. Släktingar i Sverige intygar att släktingen kommer att återvända. Släktingen söker asyl. Intyget är inte värt någonting.  Politiker borde lägga ner resurser på att engagera sig i vettigare saker än att lobba för denna grupp.

I Syrien sitter syrier utanför ambassaden och hjälper folk att fylla i blanketterna. De lovar en hel del och de tar bra betalt. Syrier missbrukar visumregler. Det är synd om dem som verkligen vill komma hit en kort tid för att hälsa på släkten och sedan resa hem. Hälsa folkpartisten att den som söker visum borde istället få lämna en viss pengagaranti för att komma hit! Sverige kan knappast hålla på att betala för alla dessa som söker asyl efter att ha fått visering.

Detta visar med all tydlighet att man bör se på saken från flera håll…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: