• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  november 2006
  M T O T F L S
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Riksdagsledamöter ska inte slösa med skattepengar!

Makt inte bara korrumperar, den förblindar också. Det är inte trevligt att höra att en, såvitt man vet, frisk man som försvarsminister Mikael Odenberg när han var riksdagsledamot, under 2005 + halva 2006 åkt taxi 215 gånger på skattepengar mellan sitt hem vid Karlaplan och riksdagen när det tar 15-20 minuter att gå den sträckan och ca 20 minuter att åka kommunalt! Att det funnits anledning för riksdagsledamoten Odenberg att någon gång emellanåt ta taxi från hemmet till jobbet är mycket troligt – han kanske har haft många, tunga pappersluntor eller har vrickat foten eller annat – men det har knappast funnits anledning att slösa så med allmänna medel att man nästan sätter i system att åka taxi!

Det är absolut inte bra – och inte rätt! – att en del människor ser sig som så mycket högre stående än andra och att de blir så fartblinda att de använder andras pengar precis som om de vore deras egna och gör saker som inga andra i samhället kan göra. Riksdagsledamöter (som Mikael Odenberg var vid taxiresetiden) ska vara mycket försiktiga, mycket noga med hur de handskas med svenska folkets pengar och inte slarva och missbruka dem.

Läs mer i bl.a. Aftonbladet, Norrköpings Tidningar, Piteå-Tidningen och Hallands Nyheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: