• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  november 2006
  M T O T F L S
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Jag har också gjort en pilot!

Amelia Adamo har gjort en pilot. Läs här om Amelia Adamos erbjudande om en talkshow och att hon gjort en pilot. Amelia Adamo säger enligt Expressen att hon tyckte det var ganska plågsamt att spela in piloten.

Jag har också spelat in en pilot! Man upplever saker och ting olika och jag tyckte inte det var ett enda dugg plågsamt, utan att det gick hur bra som helst. Min pilot var inte för en talkshow (en sådan skulle jag inte vilja leda), men som programledare för ett lite mer "nyfiken på"-program, ett intervjuprogram med en enda gäst som får tala till punkt och där allt fokus är på den personen. I min pilot (som jag fick en dvd-kopia av, tack TV8!) intervjuar jag den spännande författaren och förläggaren Vera Efron som jag skrivit om här på bloggen ett antal gånger. Vera, som gett ut KGB-spionen Boris Grigorjevs bok Med Säpo i hälarna och boken som Boris och Tore Forsberg, f.d. chef för Säpos kontraspionage, har skrivit tillsammans. Bland mycket annat spännande.

Jag vet inte om det blir något för TV8 – nu har de ju "signat" Lars Adaktusson och verkar ha fullt upp. Det blir som det blir. Insh'Allah. Men om någon därute, i någon annan kanal, är intresserad så får den höra av sig. Piloten är redan gjord och fick rätt goda recensioner av de proffs som sett den. Samtidigt som jag kanske inte ändå är så där himla intresserad av tv, jag tror faktiskt att jag är mer av en radiomänniska…

Men det var ändå roligt att göra piloten, den gjordes bara rakt upp och ner och jag hade turen att få Vera Efron att ställa upp som mitt intervjuobjekt vilket var helt fantastiskt!

Läs mer om Vera Efron och om bokförlaget Efron & Dotter här, här, här, här, här, här, här och här. Läs också gärna Vera Efrons egen gästbloggning här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: