• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Skrikande LO-ordförande 2

Merit WagerWanja Lundby Wedin
Foto: Merit Wager

Wanja Lundby Wedins skrikande på Mynttorget tror jag kommer att bli en klassiker! Det skulle inte förvåna mig om klippet snart ligger ute på YouTube! Bland annat här, i Rapport-sändningen 19.30 den 14 december,  kan man se hur hon tappar koncepterna och förfaller till ett utbrott på ett språk knappast värdigt en person på hennes post, en person som faktiskt varit på tal som partiledare för Sveriges största parti och kanske, om hon hade blivit det, hade kunnat bli statsminister och därmed också Sveriges röst i världen. Gud bevare oss!

"Man vill få oss att krypa på knäna",
hojtade Wanja Lundby Wedin bland annat. Vad menade hon? När har väl hon "gått på knäna"? Hon, som har över 100.000 kronor i månaden i lön, hur kan hon vara en talesman för folk med 80.000 kronor mindre i inkomst – inte per år utan per månad? Hur är det möjligt att folk år 2006 går på den gamla klasskampsretoriken och det inlärda eldandet av massorna som facket med LOs ordförande i spetsen hemfaller åt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: