• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Läs Skattmasens manifest!

Skattejuristen Maj-Britt Renstam på Ernst & Young uttalar sig här om hur svårt det är för småföretagare och andra utan gott om pengar att hävda sin rätt i skattemål. Krångliga regler gör ofta experthjälp till ett måste, men den är dyr och staten snålar med det ekonomiska stödet för juridiskt ombud:

"Domstolarnas restriktiva tillämpning av lagen om ersättning i skattemål är ett hot mot rättssäkerheten."

Omslag Skattmasens manifestEtt absolut måste för alla som hamnar i delo med Skatteverket är att läsa Skattmasens Manifest, skriven av Mikael Wokander och utgiven på Efron & Dotter förlag. Mikael Wokander har själv arbetat på Skatteverket i 37 år. I förordet skriver Stefan Fölster:

”För många företagare kommer de konkreta råden i denna bok att vara till hjälp. Åtskilliga kommer säkert att lyckas freda sig från en orättfärdig skatterevision.”

Läs mer om boken på Efron & Dotters sajt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: