• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

96 länder!

96 länderJag började blogga i maj 2005. Vid det årets slut hade jag läsare i 13 länder och tyckte det var fantastiskt roligt. När året 2006 är till ända finns ni som läser min blogg i 96 länder!

Tänk att det sitter någon eller några på Antigua & Barbuda och surfar in på http://www.merit.blogg.se och läser vad jag kommenterar här hemma och i världen! Och i Yemen och i Venezuela! Och till och med på Maldiverna, i Oman, och i Senegal!

Här är listan över de 96 länder där alla ni, bästa läsare, finns! Jag passar också på att tacka alla er som hört av er med kommentarer och tips och information, det är alltid roligt med feed back och en del av det ni skrivit har – med respektive persons medgivande, förstås – hamnat på min blogg och annat har jag besvarat via mejl.

Nu hoppas jag att det blir ett GOTT NYTT BLOGGÅR och att ni hänger med under 2007 som ni gjort under 2006. Hur många länder finns det i världen, förresten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: