• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Nio dagar med comhem-problem

comhemNu är det den nionde dagen med stora e-postproblem för oss som köpts upp (UPC/chello) av comhem! Jag får nästan inga mejl alls, det sipprar in ett eller annat under ett dygn när det vanligtvis kommer hundratals! Jag har ingen aning om vilka viktiga mejl med jobberbjudanden och från människor som behöver snabba svar och en massa annat som jag aldrig har fått! Och som folk tror att jag har fått och som de börjar irritera sig för att jag aldrig svarar.

Det här är en smärre katastrof (nå ja, allting är relativt…) för väldigt många människor som sköter större delen av sin kommunikation med företag, myndigheter och vänner via e-post. Och ingen ljusning är i sikte. Idag står det så här på comhems sajt:

2007-01-19 16:08         Alla orter         Tillfällig förändring av vår eposttjänst.

"Tillfällig förändring"???!!! Jag har haft fördragssamhet med comhem, jag har sagt till mig själv att det naturligtvis tar lite tid att inkorporera en massa nya abonnenter i systemet, men nu förolämpar comhem min intelligens: "Tillfällig förändring"! NIO DAGAR AV "TILLFÄLLIG FÖRÄNDRING"!!!! Nu ska jag börja se mig om efter en annan leverantör!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: