• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  februari 2007
  M T O T F L S
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Fredrick Federley och Dominika Peczynski vill köpa salladsbaren Wild n’ Fresh

Fredrick Federley, riksdagsledamot (c) och pr-konsulten Dominika Peczynski vill köpa salladsbaren Wild n' Fresh i Göteborg! Och de vill öpnna fler Wild n' Fresh-salladsbarer i andra städer också. Utan kollektivavtal.

"Man knäcker inte Peczynski och Federley direkt. Facket kommer at stå där och frysa i ytterligare några år och då får de göra det. Jag tycker att de står där är helt orättfärdigt. Vi har ambitionen att personalen har bra avtal och att alla trivs på jobbet", säger Fredrick Federley till Svenska Dagbladet.

Om det blir affär av och om ni öppnar i Stockholm, då blir jag stamkund! Och några (hur många som helst) orangeklädda figurer som står utanför kommer inte att hindra mig och knappast andra heller, som vill äta på er salladsbar. Lycka till, Fredrick och Dominika!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: