• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  februari 2007
  M T O T F L S
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

När facket gör något bra då griper polisen in!

SAC logoEtt tiotal syndikalister blockerade hunddagiset på Östermalm där en asylsökande kvinna påstås ha jobbat svart för svältlön – läs först här och sedan här.

I en notis på Expressens ledarsida den 20 februari kan man läsa att blockaden upplöstes av polis. Konstigt att en, som det verkar, välbefogad blockad där facket (SAC) på riktigt visar sin solidaritet med dem som behöver stöd (i detta fall en asylsökade kvinna), då stoppas deras blockad medan när facket (HRF) trakaserar en microföretagare på en salladsbar då får de hållas till ägarne inte orkar längre utan säljer!

En sak till: Det var just denna ägare, Carla Köncke, som för inte så länge sedan själv kämpade otroligt hårt och engagerade politiker och media för att en pojke från Uruguay skulle få uppehållstillstånd i Sverige? Och nu anklagas hon – i varje fall i media – för att ha utnyttjat en asylsökande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: