• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  februari 2007
  M T O T F L S
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

John Look Identity Store

John Look Identity Store logoJag fick tips om att titta in på sajten för John Look Identity Store och tyckte det lät spännande. Jag såg framför mig att man kunde skaffa sig en helt ny identitet, typ: Solveig Johansson i Bollmora eller Sture Holmberg i Bjuv. Eller vad kunde det vara frågan om? Det visar sig att någon ny identitet kan man inte designa åt sig, men väl en snygg grafisk identitet – och det är ju inte heller så illa!

Det handlar alltså om ett nytt internetbaserat designföretag som tillämpar samma principer som modeindustrin använder för att sälja kläder i butik: Titta, prova köp. Här finns mängder av olika stilar och mallar och var och en kan välja sin egen och sedan beställa visitkort, brevpapper och kuvert m.m. Det känns som en lysande affärsidé och bör tilltala många, inte minst enmans- och småföretagare som inte har tid (eller råd…) att anlita dyra konsulter som ska skapa deras "image". Själv gör jag min egen "grafiska image" och därmed mina egna trycksaker, men om jag inte gjorde det så skulle jag nog pröva det här bekväma sättet.

Titta in här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: