• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Nytt fall av tvångsomhändertagande av barn, Stockholm. Del 15.

I fallet med mamman, pappan och de två små barnen I och R, har inget positivt hänt. Däremot har socialmänniskorna nu, tack vare att familjens utmärkta jurist har lämnat in en begäran om hemtagning, satt i gång med en enorm apparat. Familjen fick information om att en "lägenhetsutredning" skulle äga rum och fick också en tuff "handlingsplan" som skulle ha skrämt slag på de flesta föräldrar. De ser ut så här:

Berättelsen om hur politikerna i den ansvariga nämnden agerat – och inte agerat – följer snart. Och om fördomar mot kristna och färgade och mycket annat. Och om det faktum att inte en enda ledamot i något av alla partier under alla tre år som barnen hållits strikt åtskilda från sina föräldrar, en enda gång tyckt att "nu kanske vi borde se till att barnen återförenas med sina föräldrar".

image1565
image1566

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: