• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Riksdagsledamot misstänkt för vållande till annans död

Det är fortfarande ett mysterium varför riksdagsledamoten (saml) Kimmo Sasis bil kom över på fel fil i måndags och orsakade en krock där en person dog. Väglaget var gott, riksdagsledamoten talade inte i mobiltelefon och han blev inte bländad av solen. Däremot hade Sasi enligt sin assistent känt av ett trötthetsskov just före olyckan. Det var Sasis bil som av okänd anledning styrde över i den mötande filen. Den första mötande bilen lyckades väja, men den följande där det 70-åriga offret och hans cirka 60-åriga hustru färdades frontalkrockade med Sasis Ford Mondeo. Bilen bakom hann inte stanna utan körde på parets bil bakifrån. Föraren i den bilen klarade sig oskadd.

Kimmo Sasi minns ingenting av frontalkrocken. Kimmo Sasi fick först på natten veta hur illa det gick i krocken på måndagseftermiddagen. Riksdagsveteranen bröt samman när han fick höra att föraren i den mötande bilen hade omkommit.

Sasi har brutit vristen och nyckelbenet. Polisen har hört honom om olyckan. Sasi misstänks för vållande till annans död, vållande av kroppsskada och äventyrande av trafiksäkerheten.

Källa:
HBL logo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: