• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Sparsamt med framträdanden i riksdagen för Göran Persson i Stjärnhov

Riksdag & dep logoDe avtryck som riksdagsledamoten Göran Persson i Stjärnhov har gjort i protokollen från riksdagsdebatterna är sparsamma. Han deltog i partiledardebatten den 11 oktober och levererade ett anförande och åtta repliker. Han var också med i partiledardebatten den 17 januari med ett anförande och 20 repliker.

Utöver de två partiledardebatterna har Göran Persson tagit till orda en enda gång. Det var den 16 november, under statsministerns frågestund, då Persson frågade Fredrik Reinfeldt vad han trodde det berodde på att det tillkom nya jobb under den avgångna s-regeringens tid.

Inte heller i motionsfloden har Göran Persson lämnat många spår efter sig. Han står som första namn på socialdemokraternas partimotion om den ekonomiska politiken. Det är allt.

Kommentar: men betalt för sitt icke-deltagande har Persson fått… Vilka andra svenskar får så mycket betalt för att göra så lite?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: