• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

“Tyck till om reglerna!”

Regeringskansliet logoSå här skriver näringsminister Maud Olofsson på regeringens sajt:

Hej företagare!

Jag vill veta vad landets företagare tycker om alla de regler som de behöver följa. Vad är krågligt? Vad kan göras bättre? Vilka kan tas bort?

Den 12-18 mars kan du berätta vad du tycker.

Dina synpunkter och idéer är värdefulla i mitt arbete för att nå målet att göra det enklare, roligare och lönsammare att vara företagare i Sverige. Tack för ditt bidrag!

Men vad är nu detta? Har inte vi enmans-, små- och medelstora företag berättat vad vi tycker är fel, krångligt och borde ändras, otaliga gånger redan? Det måste – det borde i alla fall – absolut vara väl känt för näringsministern och alla andra i regeringen vad vi har klagat på och vad vi har föreslagit i åratal – både för den gamla och för den nya regeringen.

egenforetagarna.se logoVi, som grundat egenforetagarna.se har t.ex. skrivit ett antal artiklar i bland annat Dagens Industri, Svenska Dagbladet och Expressen och vi har på vår sajt listat vad som är viktigt för enmansföretagare.

Hur många gånger ska vi säga samma sak?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: