• Kategorier

  • Arkiv från 5 maj 2005

  • Kalender

  • free counters
  • wordpress visitor counter
  • RSS Merit Wager

    • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
        Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Konstig marknadsföring

image1607Detta reklamblad damp ner i min brevlåda. Varför det? Jag bor ju inte i någon "trevlig förening" och har ingen lägenhet att sälja till Mäklarcentrum. Jag bor i ett hyreshus, trevligt visserligen och med bra grannar och en hygglig värd, men ingen "förening".

Så varför slänger Mäklarcentrum ett reklamblad i min brevlåda där de "för kunders räkning söker en lägenhet"? Och varför skriver de: "Nu har vi flera beslutsmässiga köpare som erbjuder ett högt pris, gärna med tillträde direkt eller under våren".

När reklam är skriven på dålig svenska blir jag alltid misstänksam. När reklam både är illa skriven och samtidigt inte har någon relevans, då undrar jag bara om de som hittar på alltihop är lite korkade. Och slösaktiga i onödan. För deras reklamblad är meningslösa i vårt hus. På alla sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: