• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  april 2007
  M T O T F L S
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Matti Vanhanen har hittat en havsblomma

matti-vanhanenmerikukka-forsiusFinlands förre – och med största sannolikhet blivande – statsminister, Matti Vanhanen, har hittat nytt sällskap. Alltså efter det misslyckade försöket att ha en relation med flerbarnsmamman som han träffade på nätet.

Nu har Matti Vanhanen setts på en barrunda i Nummela tillsammans med riksdagsledamoten för De gröna, Merikukka (betyder Havsblomma) Forsius. De ingick i ett sällskap och både dansade och sjöng karaoke (bara Merikukka). Detta enligt uppgifter i bland annat IltalehtiHelsingin Sanomat och Kaleva.

”Jag fortsätter på samma linje som förut; jag kommenterar inte”, sa Matti Vanhanen själv. När han fick frågan om hur det känns att ständigt få frågor om sitt privatliv konstaterade Vanhanen: ”Jag har vant mig vid dem under de gångna fyra åren och jag kommer inte att ändra linje”.

Och här ber samlingspartiets vice talman, EU-parlamentarikern Eija-Riitta Korhola om ursäkt för att hon på sin blogg skrivit om Matti Vanhanens kvinnoaffärer. Och här är Matti Vanhanens blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: