• Kategorier

 • Arkiv från 5 maj 2005

 • Kalender

  april 2007
  M T O T F L S
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  
 • free counters
 • wordpress visitor counter
 • RSS Merit Wager

  • Utan rubrik lördag, 6 juni, 2020
     Sedan den 5 maj 2005 har jag ideellt granskat, redovisat, översatt, kommenterat och publicerat ofta unikt material, särskilt miggornas rapportering. Om ni uppskattar texterna, informationen, rapporterna, kommentarerna, stöd gärna via Subscribe med 1 krona om dagen = 30 kronor i månaden, eller med valfritt belopp via Donate, Swish eller Bankgiro.  Alla bidr […]

Bloggläsare i 108 länder

image1678Ni som läser min blogg är utspridda över hela världen. Nu har läsare i ytterligare några länder tillkommit så nu finns ni i 108 länder över hela jordklotet!

En del av er hör av sig ibland, alltid med vettiga och konstruktiva mejl med intressanta synpunkter och inte sällan förslag på vad jag ska skriva om. Som Gudrun i Östergötland som tyckte att jag skulle lägga ut lite finlandssvensk lyrik, vilket jag gjorde – och ska göra igen. Som Fredrik i Ingå, Finland, som skrivit två Be my guest-inlägg (här och här) och då och då kommer med kloka synpunkter på än det ena, än det andra. Johanna i Håbo som också skrivit ett Be my guest-inlägg och som har pejl på det mesta (hon har också en egen blogg). Och M i England som har så många bra synpunkter och som verkligen inspirerar mig. Och alla som har skrivit under vinjetten Be my guest, bl.a. Nuri (som också har en blogg) och Biggan och Ghassan och Thanh och Håkan och Marita och Vera (som har ett intressant förlag) och Eva och Khaled och Ray och Tove (som har en blogg, också hon) och Gustav och Maria och Magda och Risto och Lasse och Alexandra och … För att inte tala om C och hans underbara fotografier! Och många, många, många fler; listan på alla er som hör av er blir minst lika lång som listan över de länder ni finns i.

Tack, allihop som läser och tack allihop som bidrar till att göra min blogg mer varierad och läsvärd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: